Tempeh and Grilled Halloumi Burgers
de l'escouade culinaire
Prep15 min
Cook4 min
Ingredients
- 4 Montreal Spice Flavored TempBurgers
- 1 block of halloumi cheese
- 4 burger buns
- Mayonnaise
- Lettuce
- Tomatoes
Toppings
Toppings
PREPARATION :
Preheat the BBQ to medium-high heat. Clean and oil the grill.
Cut the halloumi cheese into 4 slices.
Cook the TempBurgers and halloumi slices for 2 minutes on each side.
Grill the buns.
Top each bun with mayonnaise, a TempBurger, a grilled halloumi slice, lettuce, and tomatoes.
Refrigerate: Up to 5 days
Freeze: Not recommended
Préchauffer le BBQ à intensité médium élevée. Nettoyer et huiler la grille.
Couper le fromage halloumi en 4 tranches.
Cuire les tempburgers et les tranches d’halloumi pendant 2 minutes de chaque côté.
Griller les pains.
Garnir chaque pain de mayonnaise, d’un tempburger, d’une tranche d’halloumi grillé, de laitue et de tomates.
Frigo : 5 jours
Congelo : non recommandé